Cele mai bune servicii

Amenajarea Grădinii

Amenjarea unei grădini implica aspecte atât tehnice ( consultanta și proiectare )cât și practice (erbicidarea buruienilor,decopertări, trasarea terenului în funcție de proiect și de particularitățile solului).

Sisteme de Irigații

Având în vedere schimbările climatice din ultima perioada este mai mult decât util sa aveți în gradina dumneavoastră un sistem de irigatii performant.

Gazonul

Gazonul indiferent de metoda folosita – prin semănat sau rulori- rămâne un element principal în amenajarea de spații verzi. Dacă se optează pentru un gazon prin însămânțare , atunci este obligatoriu sa existe și un sistem de irigații automatizat.

Intreținerea Spațiilor Verzi

Provocările încep imediat ce se termina amenajare grădinii din cauza climei sau a dăunătorilor. De aceea pentru a avea o gradina sănătoasă aceasta trebuie sa fie întreținută.

Întreținerea spațiilor verzi include:

Fertilizarea plantelor și a gazonului

Controlul buruienilor

Combaterea bolilor și a dăunătorilor

Gaoznul tuns regulat, plantele ornamentale și gardul viu.

Iazuri Ornamentale

Iazul este totdeauna punctul de atractie al oricarei gradini, este o oaza de relaxare, o zona dinamica, un contrast puternic, loc de pelerinaj, tot ceea ce doriti ca acesta sa fie. Nuferii care infloresc constant, plantele care se schimba de la o zi la alta, pestii care inoata elegant in apa ofera tuturora o priveliste de care nimeni nu se poate plictisi.

Plante Ornamentale

Datorita acestor minunate plante ornamentale, prin schimbarea anotimpului, pe toata perioada anului, plimbandu-ne prin gradina ni se afiseaza privelisti noi tot mai spectaculoase.Culoarea frunzisului care alterneaza, culoarea florilor care se schimba, fructele de diferite culori si forme ne uimesc in fiecare zi.

Parteneri: