Ce facem noi?

12 ani de experienta vasta in amenajarea gradinilor, spatiilor verzi, sistemelor de irigare si a iazurilor ornamentale ale clientilor nostrii.

Intai o idee, apoi un vis, devenind realitate in primavara anului 2008, cand am reusit performanta de a deschide prima locatie destinata, in totalitate, vanzarilor de plante ornamentale si nu numai, din judetul Bistrita-Nasaud.

Sa vedem clienti multumiti, prin oferirea serviciilor noastre de a le infrumuseta gradina, a fost, este si ramane obiectivul nostru.

In toti acesti ani de activitate, am reusit sa ajungem in gradinile a zeci de clienti din Bistrita, Cluj si Mures, lasand in urma noastra, clienti multumiti prin tot ce am avut noi de oferit.

Devotamentul nostru fata de tot ceea ce inseamna a avea o gradina deosebita, se poate vedea si in sectiunea Portofoliu a paginii noastre.

TREI DINTRE SERVICIILE PE CARE LE PUTEM OFERI, SUNT:
  • INTRETINEREA SPATIILOR VERZI: pentru a avea o gradina frumoasa si sanatoasa, trebuie intretinuta corect. Gazonul, plantele ornamentale si gardul viu trebuie tunse si fertilizate, in mod regulat si protejate de daunatori, dorind buna crestere a acestora.
  • SISTEME DE IRIGARE: pentru cresterea optima a plantelor si a gazonului, sistemul de irigare trebuie ales cu atentie. Avand in vedere schimbarile de clima aferente ultimei perioade, un sistem de irigare performant, ar fi mai mult decat util in gradina dumneavoastra.
  • IAZURILE ORNAMENTALE: iazul este intotdeauna punctul de atractie al oricarei gradini, cu un contrast puternic intre dinamica vietii cotidiene si relaxarea mult dorita. Splendoarea nuferilor infloriti, cursul schimbator al plantelor care incanta privirile, pesti inotand in apa cristalina, ofera o priveliste care ramane in amintirea oricui.

Echipa Noastra

Nume:

Functia:

.

Nume:

Functia

Echipa Noastra

Gradini-Bistrita

Suntem aici pentru a avea grija de gadina ta!

Parteneri: